خانه » ورم زانو

ورم زانو

ورم زانو
آنچه می خوانید...

ورم زانو

ورم زانو کار کردن و منعطف بودن زانو را دچار محدودیت می کند . به عنوان مثال : بیماری که به علائم آب آوردن زانو دچار می باشد به سختی می تواند زانوی ورم کرده خود را به صورت کامل خم و یا صاف کند و در هنگام دراز کردن و بی حرکت بودن پا زانو اصولا 15 الی 25 درجه دچار خمیدگی می باشد . ورم زانو با در نظر گرفتن به عارضه اصلی دامن می زند به این شکل که در بعضی از اوقات هیچ نشانه دیگری ندارد و بالعکس در برخی اوقات همراه با درد می باشد و حالت قرمزی به خود می گیرد و زانو قادر نمی باشد که وزن بدن فرد را تحمل کند .

دکتر بهنام نصیری متخصص ارتوپدی ، جراح و متخصص بیماری های استخوانی و مفاصل ، آرتروسکوپی ، تعویض مفاصل ارتوپد خوب در تهران می باشد . تجربیات بسیاری را کسب کرده است و توانسته است بیماران زیادی را بهبود ببخشد . دکتر بهنام نصیری تخصص و مهارت ویژه ای در درمان ورم زانو دارد  اگر شما هم جز افرادی هستید که دچار ورم زانو شده اید می توانید به همراه دکتر نصیری جهت درمان آن اقدام نمائید . جهت تعیین وقت قبلی می توانید با شماره های تماس 02177844569 – 02177825556-02188878411 – 02188788671 تماس حاصل نمائید .

علت آب آوردن زانو سبب می شود که بیمار احساس ناراحتی کند و ورم زانو مزمن و یا دراز مدت قادر می باشد به صدمه بافت مفصل تحلیل و فروپاشی غضروف و نرمی استخوان منجر شود به همین دلیل درمان نبایستی به تعویق افتد .

به چه دلایلی ورم زانو رخ می دهد

در ادامه این مطلب به دلایل ورم زانو اشاره شده است و برای هر کدام به اختصار توضیحات لازم ارائه داده شده است . شایع ترین تورم زانوی معمولی آسیب و ضربه دیدن و عوارض نشات گرفته از آن می باشد که به دلیل استفاده بسیار می باشد .

صدمه و ضربه خوردن زانو

ضربه دیدن استخوان های زانو – رباط ها – تاندون ها – مینیسک ها و یا غضروف مفصلی درد و ورم را به همراه دارد . صدمه مجدد سبب می شود تا خون به داخل مفصل راهی را ایجاد کند و در نهایت موجب کبودی – سفتی – گرما و تورم قابل چشمگیری شود .

آرتروز زانو

ایجاد فرسایش مفصل زانو قادر می باشد مایع مفصلی بیش از اندازه را به وجود آورد و در نهایت باعث ورم زانو شود . تورمی که همیشه از آرتروز زانو نشات می گیرد در بیشتر مواقع با درد همراه می باشد .

ملتهب شدن بورس عفونی و غیر عفونی

کیسه های بسیار کوچکی که باریک هستند و حاوی مایعی از بورس می باشند در تمامی قسمت های بدن وجود دارند که به شکل عادی از مفصل ها نگه داری می کند . التهاب و انباشته شدن مایع مازاد در بورس های ورم زانو و آب آوردن زانو را به همراه دارد .

نقرس

حمله نقرس را تجمع دردناک بلورهای بسیار ظریف اسید اوریک در مفصل تعریف شده است تورم زانو در برخی اوقات بسیارسریع آشکار می شوند و اصولا در این مواقع با درد طاقت فرسایی – قرمزی و گرم بودن زانو همراه می باشد .

ورم زانو
ورم زانو

روماتیسم

روماتیسم مفصلی یک بیماری می باشد که دارای ایمنی است و تاثیرات بسیاری بر عشاء کوچک مفصل ها دارد که می تواند با قرمزی – ملتهب – درد – سفتی – درد و تروم زانو همراه باشد . نشانه و علائم بیشتر در هر دو طرف بدن رخ می دهد . به همین دلیل اگر زانوی سمت راست بدن دچار شده باشد امکان دارد زانوی چپ هم نیز به این بیماری دچار شده باشد .تومور خوش خیم و بدخیم در مواقع بسیار کم از دلایلی می باشد که ورم زانو را ایجاد می کند .

این مسئله کاملا قابل مشاهده می باشد که ورم زانو موجب می شود مفصل زانو بزرگ شود این ورم کردن در فرایند ملتهب شدن یا صدمه دیدن مفصل یا ساختارهای نواحی آن ریشه دارد . تورم مفصل اصولا با نشانه های دیگری همچون سفتی – درد – قرمزی – گرما و کم شدن دامنه حرکت زانو می باشد . تورم زانو بستگی به دلیل و علل قطعی آن امکان دارد در هر یک یا هر دو زانو بروز دهد . همچنین آتروز از دلایل شایع می باشد که موجب ورم زانو می شود .

چگونه می توان ورم زانو را تشخیص داد

  • فرد در گذشته دارای سابقه و معاینات بالینی باشد .
  • رادیوگرافی
  • ام آر آی (MRI)
  • سونوگرافی
  • آسپیراسیون زانو

ورم زانو چگونه درمان می شود

درمان آب آوردن زانو بستگی به شدت و حاد بودن آن دارد

  • R.I.C
  • نگه داری و حفظ کردن
  • استراحت
  • یخ گذاشتن
  • استفاده از کمپرس
  • به سمت بالا قرار دادن

برخی از خدمات دکتر بهنام نصیری

تعویض مفصل زانو

جراحی مفصل لگن

تعویض مفصل شانه

تعویض مفصل مچ دست

راه های ارتباطی دکتر بهنام نصیری

 02188878411 – 02188788671

02177844569 – 02177825556

info@drbehnamnasiri.com

پیج اینستاگرام

کانال تلگرام

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم

گروه مدیریت سایت دکتر بهنام نصیری

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر بهنام نصیری

جراح و متخصص بیماری های استخوانی مفاصل، آرتروسکوپی، تعویض مفاصل و دیگر بیماری های مرتبط با ستون فقرات و ارتوپدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *