خانه » له شدن بافت های دست

له شدن بافت های دست

له شدن بافت های دست
آنچه می خوانید...

له شدن بافت های دست

دست ها از اعضای مهم بدن انسان به شمار می روند، که بسیار کاربرد دارند. لذا دست ها بسیار در معرض آسیب دیدن و له شدن می باشند. در حقیقت له شدن بافت های دست یک موضوع بسیار گسترده است. چرا که ممکن است نواحی مختلف دست در معرض اتفاق های گوناگونی قرار گرفته و دچار آسیب و له شدگی شوند.

له شدن بافت های دست
له شدن بافت های دست

 

 

 

 

 

 

 

 

 

معمولا هر اتفاقی که باعث له شدن بافت های دست شود، باعث آسیب دیدگی ماهیچه و استخوان دست نیز خواهد شد. اگر رگ های تغذیه کننده عضو آسیب دیده باشند، احتمال خونریزی داخلی و خارجی وجود خواهد داشت. ممکن است فشار وارد بر بافت های دست به حدی باشد که باعث نارسایی اکسیژن به بافت شده و عضو برای مدت طولانی از بین رفته و به کلی بمیرد.
در حقیقت بافت عضلانی دست به قطع خونرسانی بسیار حساس بوده و سریعاً واکنش نشان می دهد. ممکن است تقریبا پس از چند ساعت نارسایی خون به اندام، بافت بمیرد. در نتیجه مرگ سلول های بافت ها باعث آزاد شدن محتویات آن ها به بیرون می شود. هنگامی که فشار از دست برداشته می شود، میوگلوبولین آزاد شده در جریان خون انتقال می یابد که ممکن است باعث ایجاد مشکلات حادی در بیمار شود. میوگلوبولین یک ماده سمی است. به علت ورود حجم بسیار زیادی از میوگلوبولین به کلیه، بدن قادر به دفع همه این ها از بدن نمی باشد در نتیجه ممکن است شخص دچار نارسایی کلیه شود که انباشته شدن این مواد و نارسایی کلیه منجر به مرگ شخص خواهند شد.

علائم له شدگی بافت دست

شایع ترین علائم له شدگی بافت دست عبارتند از

• بی حس شدن عضو یا خارش و سوزش شدید
• سفت شدن و تورم بافت های اطراف ناحیه درگیر شده
• خون مردگی
• ضرب دیدگی و تاول
• شکستگی و درد شدید
• رنگ پریدگی و بافت بدون نبض. در صورتی که رگ های اصلی تغذیه کننده دست آسیب دیده باشند، ناحیه آسیب دیده سرد و بدون نبض خواهد شد چرا که دیگر خون در آن جریان نخواهد داشت.

اقدامات اولیه

اگر بافت دست له شده باشد، و میزان فشار وارد بر بافت برای مدت زمان طولانی باقی مانده باشد، توصیه می شود قبل از برداشتن فشار وارد بر عضو، حتما آمبولانس را خبر کنید. این کار باعث می شود مواد سمی ترشح شده در بدن کمتر باعث آسیب کلیه شوند. اما اگر بافت دست به میزان کمی آسیب دیده باشد آن را زیر شیر آب قرار داده یا از کمپرس یخ استفاده نمایید.

برخی از خدمات دکتر بهنام نصیری

تعویض مفصل زانو

جراحی مفصل لگن

تعویض مفصل شانه

تعویض مفصل مچ دست

راه های ارتباطی دکتر بهنام نصیری

 02188878411 – 02188788671

02177844569 – 02177825556

info@drbehnamnasiri.com

پیج اینستاگرام

کانال تلگرام

 

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم

گروه مدیریت سایت دکتر بهنام نصیری

 

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر بهنام نصیری

جراح و متخصص بیماری های استخوانی مفاصل، آرتروسکوپی، تعویض مفاصل و دیگر بیماری های مرتبط با ستون فقرات و ارتوپدی

یک پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *