خانه » بهترین جراح تعویض مفصل زانو کیست؟

بهترین جراح تعویض مفصل زانو کیست؟

تعویض مفصل زانو
آنچه می خوانید...

اگر زانوی شما بدلیل یک حادثه یا توسط آرتروز آسیب دیده باشد، ممکن است برای انجام فعالیتهای ساده مانند راه رفتن یا صعود کردن از پله ها با مشکل مواجه شوید. حتی ممکن است شروع به احساس درد در هنگام نشستن یا دراز کشیدن کنید. در این مقاله از سایت دکتر بهنام نصیری، جراح ارتوپدی به موضوع تعویض مفصل زانو بیشتر می پردازیم:

عمل تعویض مفصل زانو

جراحی تعویض مفصل زانو ابتدا در سال 1968 انجام شد. از آن به بعد، پیشرفت در مواد و تکنیک های جراحی اثر مهمی داشته است. تعویض مفصل زانو یکی از موفق ترین روش ها می باشد که باید حتما توسط یک متخصص ارتوپد خوب انجام گیرد این جراحی نیاز به تجربه و مهارت بالای جراح دارد. اگر درمان های غیر جراحی مثل داروها و فیزیوتراپی دیگر مفید نباشد، ممکن است بخواهید جراحی کامل جراحی زانو را در نظر بگیرید. جراحی تعویض مفصل زانو روش آخری می باشد که در نظر گرفته می شود، جراحی  یک روش صحیح و موثر برای از بین بردن درد، اصلاح فرمول پا و کمک به فعالیت های طبیعی بدن است.

حتما تا به حال حین بالا رفتن از پله ها یا هنگام نشستن و برخاستن با صدای دل خراش زانوی خود مواجه شده اید. ویا دردهای زانویی هنگام پیاده روی که باعث سلب آسایش شما می شود. باید این خبر را به شما بدهیم که زانوی شما دچار آرتروز شده است و لازم است فوراً به بهترین متخصص اورتوپد مراجعه کنید.

این که آیا شما تازه شروع به بررسی گزینه های درمان کرده اید یا قبلا تصمیم گرفتید جراحی تعوض مفصل زانو را انجام دهید، این مقاله به شما در مورد این روش ارزشمند کمک می کند. تعویض مفصل زانو همان طور که گفته شد آخرین گزینه می باشد و زمانی که سایر روش ها موثر واقع نشد، جراحی تعوض مفضل زانو انجام می گیرد.

دلایل تعویض مفصل زانو

شایعترین علت درد و ناتوانی مزمن زانو، آرتریت است. اگر چه انواع مختلفی از آرتروز وجود دارد، بیشتر درد زانو تنها به سه نوع است: آرتروز، آرتریت روماتوئید و آرتریت پس از ضربه.

آرتروز: این نوع “آرتروز و سوزش” مربوط به سن است که معمولا در افراد 50 ساله و بالاتر اتفاق می افتد، اما ممکن است در جوانان نیز رخ دهد. غضروف که روی استخوان زانو قرار دارد، نرم و راحت می شود و سپس استخوان ها در برابر یکدیگر قرار می گیرند، باعث درد زانو و سفتی می شوند.

آرتریت روماتوئید: بیماری آرتریت روماتوئید، نوعی بیماری است که در آن غشای سینوویال که در اطراف مفصل قرار دارد، ملتهب و ضخیم می شود. این التهاب مزمن می تواند به غضروف آسیب برساند و در نهایت باعث از دست رفتن غضروف، درد و سفتی شود. آرتریت روماتوئید شایعترین شکل یک گروه از اختلالات است که به معنای “آرتریت التهابی” است.

آرتروز پس از ضربه: بروز این مشکل می تواند آسیب جدی زانو را دنبال کند. شکستگی استخوان های اطراف زانو یا آسیب دیدگی رباط زانو ممکن است به غضروف مفصلی در طول زمان آسیب برساند و در نتیجه باعث درد زانو و محدود کردن عملکرد زانو شود.

با آسیب رسیدن به مقصل زانو بهترین گزینه برای درمان جراحی است، تعویض مفصل زانو یک عمل جراحی برای جایگزینی مفصل زانو با مفصل مصنوعی است که کمک م یکند بافت آسیب دیده جایگزین و درد ناشی از آن تسکین یابد. مفصل مصنوعی را پروتز می نامند. جراحی تعویض زانو  یا پروتز زانو ، که به عنوان آرتروپلاستی زانو (ARTH-row-plas-ee) نیز شناخته می شود علاوه بر کاهش درد و ناراحتی که ایجاد می کند، بسیاری از فعالیت های عملکردی زانو را درمان می کند. این روش شامل بریدن استخوان و غضروف آسیب دیده از استخوان ران، ساق پا و کاسه زانو و جایگزینی آن با یک مفصل مصنوعی می باشد، پروتز های زانو با ساختار بدن هماهنگ هستند و به هیچ عنوان باعث تخریب اندم ها نمی شود. پروتز های زانو معمولا ساخته شده از آلیاژهای فلزی، پلاستیک های درجه یک و پلیمرها هستند.

نحوه جراحی تعویض مفصل زانو

در ابتدا جراح ارتوپد، در قسمت جلویی زانو یک شکاف پوستی ایجاد می کند. پس از کنار زدن پوست و بافت های زیر پوستی استخوان کشکک را به کنار می زند تا استخوان های ران و درشت نی مشخص شوند. در مرحله بعد، برش هایی را در قسمت انتهایی استخوان ران با بهره گیری از اره برقی، ایجاد می کند. با این برش ها غضروف مفصلی در این ناحیه برداشته می شود و انتهای پایینی استخوان ران آماده پذیرش مفصل مصنوعی می شود.

در مرحله آخر، جراح ارتوپد یک قطعه فلزی را به کمک سیمان استخوانی به قسمت مورد نظر می چسباند. در قسمت بالایی استخوان درشت نی نیز همین عمل تکرار می شود، بدین ترتیب که در قسمت بالای این استخوان برشی داده می شود و سپس یک قطعه فلزی با استفاده از سیمان استخوانی در بالای استخوان ران چسبانده می شود. در آخر هم قطعه پلاستیکی از جنس پلی اتیلن مابین دو قطعه فلزی قرار می گیرد.

در جراحی تعویض مفصل زانو، قسمتی از استخوان و غضروف پایین ترین بخش استخوان ران و بالاترین بخش استخوان ساق و قسمت پشتی استخوان کشکک خارج شده و به جای آن نوعی مفصل مصنوعی که قسمت هایی از آن فلز و بخش دیگر نوعی پلاستیک بسیار محکم است استفاده می شود.

منیسک و بعضی لیگامان های زانو را نیز خارج می کنند. اتصال قسمت های فلزی مفصل مصنوعی به استخوان های باقیمانده ران و ساق و کشکک به کمک ماده مخصوصی به نام سیمان استخوانی انجام می گیرد.

در عمل تعویض مفصل زانو تلاش می شود سطوحی از زانو که بر روی هم حرکت می کنند، تعویض شده و با قسمت های مصنوعی جایگزین شود.

به طور معمول انجام این جراحی 1 تا 2 دو ساعت به طول می انجامد ، و به طور خلاصه شامل مراحل زیر می باشد .

۱آماده کردن استخوان

 در مرحله اول تعویض مفصل زانو، غضروف و استخوان های آسیب دیده برداشته می شود .

۲قرار دادن ایمپلنت های فلزی

بعد از برداشتن غضروف و استخوان های آسیب دیده نوبت به قرار دادن ایمپلنت های فلزی می رسد ، این مرحله نیاز به دقت بالای جراح دارد ، غضروف و استخوان های برداشته شده با نوع فلزی آن جایگزین می شوند .

۳روکش کردن کشکک زانو

انجام این مرحله توسط برخی از جراحان صورت می گیرد در این مرحله قسمت زیرین کشکک زانو بریده میشود و توسط یک ماده پلاستیکی پوشانده می شود

۴قرار دادن فضا دهنده

مرحله نهایی در تعوض مفصل زانو قرار دادن فضا دهند می باشد که بین قسمت های فلزی قرار داده میشود تا آن را لغزنده و نرم کند.

مراحل عمل تعویض مفصل زانو

اقدامات قبل از جراحی تعویض مفصل زانو

قبل از اینکه برای جراحی تعویض مفصل زانو اقدام کنید لازم است تعدادی از اقدامات را انجام دهید:

1- متخصص ارتوپد زانو را از نظر محدودیت حرکت، مقدار درد، شکل ظاهری اندام و موارد دیگر بررسی می کند. برای بررسی سایر موارد از روش های تصویربرداری مانند رادیوگرافی ساده یا MRI استفاده می شود. گاهی لازم است آزمایش هایی مانند آزمایش خون، ادرار، نوار قلبی و عکس قفسه سینه توصیه گردد. در واقع جراح ارتوپد شما ممکن است از شما چندین هفته قبل از عمل، یک معاینه فیزیکی کامل را انجام دهد. این معاینه لازم و ضروری است تا اطمینان حاصل شود که به اندازه کافی سالم هستید و شرایط لازم  برای این جراحی را دارید یا خیر بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، ممکن است قبل از عمل جراحی، توسط یک متخصص مانند یک متخصص قلب ارزیابی شوند.

2- اگر بیماری خاصی دارید یا داروی خاصی را باید استفاده کنید حتما به پزشک معالج خود اطلاع دهید. در برخی موارد لازم است مصرف برخی داروها قبل عمل تعویض مفصل زانو قطع شود یا حتی وزن خود را کم کنید. وزن بالا ریسک عمل جراحی را افزایش می دهد و هم چنین فشار وارده بر مفصل مصنوعی زانو را نیز بیشتر می کند.

3- از آنجایی که پس از عمل تعویض مفصل زانو، احتمال عفونت در ناحیه مورد نظر وجود دارد. بنابراین قبل از عمل باید هر گونه راه های ورود میکروب به بدن از طریق پوست، خون و دهان بررسی شود، در صورت وجود عفونت یا بیماری در هر یک از مسیرهای ورود میکروب به بدن لازم است ابتدا درمان و بهبود یابد و سپس برای عمل جراحی اقدام شود.

4- اگر چه شما می توانید به زودی پس از جراحی بر روی عصا یا واکر راه بیافتید، برای چندین هفته به کارهایی مانند پخت و پز، خرید، حمام کردن و انجام لباس های شسته شده نیاز خواهید داشت. در صورتی که تنها زندگی می کنید، حتما یک همراه در کنار خود داشته باشید،زیرا احتمال تاخیر در انجام فعالیت های اجتماعی شما تا چند روز وجود دارد. بعد از گذراندن دوران بهبودی می توانید با تایید جراح خود فعالیت های روزانه خود را از سر گیرید.

مراقبت های لازم پس از جراحی تعویض مفصل زانو

موفقیت جراحی شما عمدتا بستگی به چگونگی انجام دستورالعمل های جراح ارتوپد در خانه در طی چند هفته اول بعد از جراحی خواهد داشت.

1- چندین هفته پس از جراحی زانو، بخیه ها و پانسمان ها برداشته می شوند. به منظور جلوگیری از بروز عفونت مراقبت از زخم ها بعد از تعویض مفصل زانو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد از تماس آب  به زخم اجتناب نمایید  تا  زخم کاملا خشک شود. البته برای جلوگیری از عفونت به بیمار آنتی بیوتیک تزریقی داده می شود.

2- یک رژیم متعادل، اغلب با مکمل آهن، برای کمک به بهبود زخم و بازگرداندن قدرت عضلانی مهم است.

3- ورزش یک جزء حیاتی مراقبت در خانه است، به ویژه در چند هفته اول بعد از جراحی. شما باید بعد از گذشت مدتی از جراحی ورزش را با تایید جراح خود آغاز نمایید برخی از فعالیت ها ممکن است در روز های اول با درد همراه باشد .

4- در روزهای اول پس از عمل، فرد بیمار درد را با شدت های متفاوتی احساس می کند؛ با مصرف مسکن های قوی می توان درد را کاهش داد. داروها اغلب برای تسکین درد کوتاه مدت بعد از جراحی تجویز می شوند. بسیاری از انواع داروها برای کمک به درمان درد، از جمله داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (داروهای ضد التهابی) و بیحس کننده های موضعی در دسترس هستند. پزشک شما ممکن است ترکیبی از این داروها را برای بهبود تسکین درد شما استفاده کند.

5- به بیمار داروهایی داده می شود تا از لخته شدن خون در قسمت های انتهایی پا جلوگیری شود. لخته شدن در پاها باید جدی گرفته شود و خطراتی مانند ایجاد آمبولی ریوی و اختلال در عملکرد قلب را به همراه دارد.

جراح ارتوپد شما ممکن است یک یا چند اقدام را برای جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش تورم پا انجام دهد؛ به عبارت دیگر حرکت پا و مچ پا نیز بلافاصله پس از جراحی تشویق می شود تا جریان خون در عضلات پا افزایش یابد تا از تورم پا و لخته های خون جلوگیری شود.

6- به منظور تشخیص وضعیت مفصل مصنوعی زانو، از زانوی فرد بیمار مجدد عکس برداری می شود.

7- در جراحی تعویض مفصل زانو، لوله هایی در مفصل زانو با هدف خروج خون ناحیه جراحی شده از بدن، قرار داده می شود. گر چه این لوله ها در چند روز ابتدایی عمل از بدن برداشته می شود.

8- بیشتر بیمارانی که عمل تعویض مفصل زانو کردند، ضروری است پس از جراحی زانوی خود را اندکی خم و راست کنند و یا حرکت کنند. البته راه رفتن صحیح را باید تحت نظر فیزیوتراپیست آموزش دید.

اکثر بیماران بعد از عمل جراحی زانو خود نیاز به فیزیوتراپی دارند. در برخی موارد، بیماران شروع به حرکت زانو خود را در روز اولیه بعد از جراحی می کنند. یک متخصص فیزیوتراپی تمرینات خاصی را برای تقویت پا و بازگرداندن حرکت زانوی شما در نظر می گیرد ، به هیج عنوان نسبت به توصیه های جراحتان بی توجه نباشید  راه رفتن و دیگر فعالیت های روزمره طبیعی را به زودی پس از عمل جراحی با تایید پزشکتان انجام دهید. برای بازگرداندن حرکت در زانو و پای خود، جراح شما ممکن است از پشتیبانی زانو استفاده کند، در حالی که در رختخواب هستید، به آرامی زانو را حرکت می دهد. این دستگاه یک دستگاه ورزشی مداوم غیر فعال (CPM)نامیده می شود. برخی از جراحان بر این باورند که دستگاه CPM با افزایش گردش خون کمک شایانی در حرکت عضلات پای شما بهبود می کند.

9- بیمارانی که سن بالا دارند بهتر است پس از جراحی، نفس های عمیق را به طور عمدی بکشند تا ضمن جابجایی ترشحات ریه از انسداد راه های هوایی جلوگیری شود.

10- برای حفظ قدرت عضله های زانو و دامنه حرکتی آن، بهتر است ورزش های سبک را تا آخر عمر ادامه داد. فرد بیمار بعد از گذشت 6 تا 8 هفته بعد از عمل، می تواند فعالیت های ورزشی مانند دوچرخه سواری، شنا و دویدن ملایم را شروع کند. ورزش هایی که در آنها به مفصل فشار وارد می شود مثل فوتبال یا تنیس ممنوع است.

11- پس از عمل مفصل زانو هنگام عبور از دروازه های امنیتی کشف فلز که در فرودگاه ها نصب شده است، ممکن است آلارم خطر روشن شود، حتما به ماموران فرودگاه وجود مفصل مصنوعی در زانوی خود را اطلاع دهید.

12- در اطراف زانوی خود وجود هر احساس بی حسی یا گزگز شدن طبیعی است.

13- در صورتی که پس از جراحی تعویض مفصل زانو، به دندانپزشک مراجعه کردید به دندانپزشک خود، وجود مفصل مصنوعی در زانوی خود را اطلاع دهید. این کار باعث می شود دندانپزشک آنتی بیوتیک به منظور جلوگیری از عفونت در محل زانو و احتمال ورود هر گونه میکروب تجویز کند.

14- به هنگام اجابت مزاج حتما از توالت فرنگی استفاده شود و ارتفاع آن باید کمی بالاتر از حد معمول باشد.

15- دقت شود در حمام یا سرویس بهداشتی بر روی دیوار دستگیره هایی نصب شود تا اگر لیز خوردید یا مجبور به تغییر وضعیت ناگهانی بودید آسیبی به مفاصل وارد نشود.

16- در طول کف خانه هر گونه سیم های رها شده یا فرش های لغزنده باید به گونه ای ساماندهی شوند تا احتمال زمین خوردن به حداقل برسد.

جراحی تعویض مفصل زانو به چه دلایلی انجام می شود

زمانی که زانو به خاطر آسیب دیدگی درد احساس می کند ، مفصل زانو دچار تخریب شده است. گاهی این درد تا آنجا زیاد می شود که فعالیت هایی نظیر راه رفتن و یا عبور از پله ها و حتی هنگام نشستن نیز احساس می شود. در ابتدا برای درمان مراحل اولیه شروع می شود استفاده از دارو و دوره درمانی کوتاه بخشی از این روند است اما اگز این راهکار ها جواب ندهند باید وارد مرحله جراحی مفصل زانو شد تا بیمار بتواند سلامتی خود را بازیابد . البته در بعضی موارد شرایط بیمار تا حدی وخیم می شود که متخصص ارتوپد نمی تواند از مراحل دارودرمانی و غیره بهره گیرد و یکباره وارد مرحله تهاجمی می شود. این وضعیت بعد از بررسی و آزمایشات لازم به دست خواهد آمد. مهمترین دلیل جراحی تعویض مفصل زانو ، تسکین درد شدید ناشی از آرتروز است. افرادی که نیاز به جراحی تعویض مفصل زانو دارند معمولا در راه رفتن ، بالا رفتن از پله ها و نشستن و برخاستن از روی صندلی مشکل دارند. برخی بیماران نیز در حالت استراحت زانو درد دارند.

کاندیدای مناسب برای جراحی تعویض مفصل زانو

بهترین جراح ارتوپد بررسی های لازم و آزمایشات را انجام داده و در صورتی که  درمان های غیر جراحی پاسخگو نباشند از این روش برای درمان کمک می گیرد. در تعیین اینکه آیا جایگزینی زانو برای شما مناسب است یا خیر، دامنه حرکت، ثبات و قدرت زانوی شما مورد ارزیابی قرار می گیرد. معمولا میزان آسیب با ام آر آی و یا تصویربرداری های ویژه تعیین می شود و نتایج حاصل از آن برای انتخاب بهترین روش درمان زانو درد بسیار کمک کننده است.

پزشک شما با در نظر گرفتن سن، وزن، سطح فعالیت، اندازه و شکل زانو و سلامت کلی شما می‌تواند از بین انواع پروتزهای تعویض زانو و تکنیک‌های جراحی انتخاب کند.

هیچ محدودیتی برای سن یا وزن مطلق برای تعویض مفصل زانو وجود ندارد.

توصیه های جراحی بر اساس درد و ناتوانی بیمار، است نه سن بیمار برای انجام این جراحی باید در ابتدا توسط متخصص ارتوپد معاینات لازم صورت گیرد و در صورتی که نیاز به جراحی بود و جراحی برای برطرف کردن مشکل آخرین گزینه بود سن بیمار در نظر گرفته نمی شود . اکثر بیماران که نیاز به جراحی تعویض مفصل زانو دارند، سن 50 تا 80 سالگی دارند، اما جراحان ارتوپدی بیماران را به صورت جداگانه ارزیابی می کنند. جایگزین های زانو در تمام سنین، از نوجوان جوان با آرتریت نوجوانان تا بیمار سالمند مبتلا به آرتریت دژنراتیو، به طور موفقیت آمیزی انجام شده است.

امروزه برای تعویض مفصل زانو تکنیک های به روزی وجود دارد که می توان برای آن در نظر گرفت و با تکنولوژی جدید از مفاصل مصنوعی بهتری استفاده کرد.

زمانی که  بافت زانوها آسیب می بیند  نیاز است که مفصل زانوها از آسیب های وارد شده مصون بماند و راهکاری برای درمان در نظر گرفته شود.شایع ترین دلیل جراحی تعویض مفصل زانو تسکین درد شدید ناشی از آرتروز است. افرادی که نیاز به جراحی تعویض مفصل زانو دارند معمولا در راه رفتن، بالا رفتن از پله ها و نشستن و برخاستن از صندلی مشکل دارند و انجام امور روزمره برایشان دشوار است. برخی نیز در هنگام استراحت هم  زانو درد دارند و این مساله باعث می شود که فعالیت های روزانه شان دچار خلل همراه با تجربه درد و ناراحتی باشد.

هدف از انجام این تعویض از بین بردن درد در بیمار و افزایش دامنه حرکت وی است . با تعویض مفصل زانو ساییدگی ها و آرتروز زانو از بین می رود و بیمار می تواند به راحتی مانند گذشته به فعالیت ادامه دهد . زمانی که غضروف موجود در مفصل زانو از بین رود حرکت مفصل سخت می شود که بیمار با درد شدید آن را احساس می کند . با تعویض مفصل زانو ، مفصل مصنوعی تا سال ها برای فرد عمر می کند و جزو عمل های موفق محسوب می شود .



عوارض تعویض مفصل زانو


میزان بروز عوارض پس از تعویض مفصل زانو بسیار کم است. عوارض جدی مانند عفونت مفصل زانو در کمتر از 2٪ از بیماران رخ می دهد. بیماری های مزمن احتمال بروز عوارض را افزایش می دهد.

قبل از جراحی، با جراح ارتوپدی خود، به طور کامل با نگرانی های خود بحث کنید. عفونت ممکن است در زخم یا عمق پروتز رخ دهد. ممکن است در بیمارستان یا پس از رفتن به خانه اتفاق بیفتد. حتی ممکن است چند سال بعد نیز رخ دهد. عفونت های کوچک در ناحیه زخم به طور کلی با آنتی بیوتیک ها درمان می شوند. عفونت های عمده یا عمیق ممکن است نیاز به عمل جراحی و حذف پروتز داشته باشد. هر گونه عفونت در بدن شما می تواند به جایگزینی مشترک شما گسترش یابد.

لخته شدن خون: لخته های خون در رگ های پا یکی از شایع ترین عوارض جراحی جایگزین زانو هستند. که احتمال بروز آن بسیار نادر است .

مشکلات ایمپلنت اگرچه طرحهای ایمپلنت و مواد، و همچنین تکنیکهای جراحی، به پیشرفت ادامه می دهند، سطوح ایمپلنت ممکن است از بین بروند.

آسیب عصبی عضلانی یکی از عوارض نادی است که ممکن است بروز پیدا کند، آسیب به اعصاب و یا عروق خونی اطراف زانو می تواند در طول عمل جراحی رخ دهد.

در انجام جراحی همیشه عوارضی در کنار مزایای آن وجود دارد که باعث می شود در انتخاب جراحی دقت بیشتری شود در نتیجه همیشه در انجام جراحی اگر فواید آن بیشتر از معایب باشد به آن توصیه می شود . در جراحی تعویض مفصل زانو احتمال وجود شکستگی ، عفونت ، دررفتگی و صدمه به عضلات وجود دارد که قابل حل می باشد و اگر جراح در این زمینه تبحر لازم را داشته باشد این احتمال بسیار کاهش می یابد.


مزایای تعویض مفصل زانو



مهم ترین فوایدی که در انجام این جراحی وجود دارد برطرف شدن درد بیماران است.

مشکل پرانتزی پا و یا ضربدری بودن پا از بین می رود و دامنه حرکت بیمار اعم از نشستن و راه رفتن از بین می رود . بیمارانی که مشکل زانو داشته اند علاوه بر متحمل شدن درد زیاد از صدای زانو و دررفتگی آن شکایت داشته اند که بعد از عمل تعویض مفصل زانو این مشکل برطرف می شود.

با این جراحی شایع ترین مشکل زانو که همان آرتروز زانو است ، درمان می شود به طوری که می توان گفت این روش درمانی ، سلامی دوباره به زندگی همراه با آرامش است.

التهاب زانو در این جراح به خوبی درمان شده و درد ناشی از آن در زمان حرکت و یا فعالیت های روزانه از بین می رود. هرچند که ممکن است بعد از جراحی در دوران نقاهت درد همچنان وجود داشته باشد اما این عارضه موقتی بوده و خوشبختانه امکان حرکت، راه رفتن و یا انجام فعالیت های گذشته به فرد بازخواهد گشت.

به کمک این جراحی تحلیل زانو از بین رفته و یا از شدت آن جلوگیری می شود. این جراحی کمک می کند که از آسیب به سایر بخش های زانو جلوگیری شود و آسیب های مفصلی به خوبی جبران شود.

این جراحی جزو عمل هایی است که وزن بیمار ، جنس و سن وی تاثیر بسیار ناچیزی در انجام جراحی دارد و متخصص ارتوپد بعد از معاینه فرد و شرایط زانوی فرد، تعویض مفصل زانو را تجویز می کند بدون در نظر گرفتن اینکه بیمار جوان و یا پیر باشد . اگر شرایط فرد ناهنجار باشد برای بهبود عملکرد باید این جراحی انجام شود . البته گاهی تصور می شود اگر در سنین پایین تر این جراحی انجام شود باید مجدد در سالهای بعد این جراحی را از سر گرفت . اما باید گفت انجام زودهنگام این جراحی درد را از بین برده و عملکرد زانو را باز می یابد.

دکتر بهنام نصیری به عنوان جراح و متخصص ارتوپدی با داشتن سابقه کاری موفق وطولانی به عنوان بهترین دکتر برای عمل تعویض مفصل زانو شناخته شده است. در ویدیوی مقابل، عمل تعویض مفصل زانو از دکتر بهنام نصیری مشاهده می کنید:

بهترین جراح تعویض مفصل زانو

عمل تعویض مفصل زانو به دلیل برخورداری از دقت و حساسیت بالا، لازم است به بهترین متخصص ارتوپد در زمینه مفصل زانو مراجعه کرد. بسیاری از افراد زمانی در جستجوی بهترین دکتر برای تعویض مفصل زانو هستند که بیماری آنها پیشرفت زیادی کرده باشد؛ از این رو اگر در مفاصل زانو و لگن درد احساس می کنید بهترین زمان برای مراجعه به جراح ارتوپد است.

انتخاب بهترین دکتر برای تعویض مفصل زانو، در روند بهبودی بیماری و نتایج حاصل از آن بسیار مهم است. در ادامه برخی از مهمترین ویژگی های بهترین دکتر تعویض مفصل زانو آورده شده است:

  • بیمار محور بودن: اهمیت دادن به بیمار و شنیدن صحبت های او از عواملی است که در بهترین دکتر تعویض مفصل زانو دیده می شود. زیرا بیشتر بیماران به مهارت ارتباطی پزشک خود اهمیت می دهند و تمایل دارند به حرف های آنها خوب گوش دهد.
  • تجربه کاری: داشتن تجربه کاری بالا، از دیگر عوامل مهمی است که باید به آن توجه داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تجربه کاری پزشک تعویض مفصل زانو می توان از بیماران مورد مراجعه به پزشک مورد نظر پرسش نمایید یا از سایت ها و انجمن های مختلف تحقیق کنید.
  • مهارت بالا: داشتن مهارت قوی و قدرت تشخیص بالا، از دیگر عوامل مهم در تعیین مهارت پزشک جراح مفصل زانو است. زیرا اگر در مرحله تشخیص ریشه بیماری دقت صورت نگیرد قطعا روش درمانی به کار رفته منجر به بهبودی بیماری نمی شود.
  • ارائه مشاوره صادقانه : پزشک باید با دقت مشکلات و بیماری های فرد را مورد بررسی قرار دهد و نسبت به شرایط ایشان مشاوره ای صادقانه ارائه نماید. اگر بیماری با روش های ساده تر مانند تزریق ژل در زانو و یا تکنیک های ارتوپدی و ورزش بهبود می یابد مواردی مانند جراحی های سنگین و پر هزینه را پیشنهاد نکند. صداقت در مشاوره کمک می کند که بیمار اعتماد بیشتری به جراح داشته باشد و احساس خوبی از مراجعه به جراح ارتوپد کسب نماید.
  • به روز بودن و مجهز بودن : جراح باید به بهترین تکنیک های جراحی واقف باشد و از بهترین تجهیزات در زمان عمل استفاده کند. تکنولوژی های ارائه شده را لحاظ نماید و با ارائه خدمات عالی از مجهزترین دستگاه ها برای درمان آرتروز و مشکلات مفاصل کمک بگیرد.

روش های انتخاب بهترین جراح تعویض مفصل زانو

با مشاهده نمونه جراحی های انجام شده توسط جراح می توانید اعتماد بیشتری به ایشان نمایید. معمولا جراح سعی دارد تصاویر و ویدئوهایی از عمل های تعویض مفصل زانو به شما ارائه دهد تا شما وضعیت بیماران را قبل و بعد از جراحی مورد بررسی قرار دهید و بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید. به کمک این روش شما می توانید افرادی که مشکلی شبیه به شما را داشته اند را مشاهده و میزان موفقیت بعد از عمل را نیز بررسی کنید. از جراح بخواهید که بیماران با وضعیت فعلی تان را نشان دهد و نتیجه ی عملکرد تعویض مفصل زانو را در این افراد مشاهده نمایید. با این ترفند شما دید بهتر و امیدواری بیشتری برای انتخاب جراح و عمل جراحی تعویض مفصل در اختیار خواهید داشت.

در مشاوره حضوری مشکلات، درد ها و ناراحتی های خود را با جراح در میان بگذارید و از ایشان بخواهید که به خوبی زانو تان را مورد معاینه قرار دهد. با توجه به این مساله که پزشک باید ملاحظات درمانی را لحاظ نماید انتظاراتی که از ایشان دارید را بیان کنید . به نحوه ی معاینه و ارائه مشاوره های حضوری جراح دقت کنید و جراحی را انتخاب کنید که صادق تر و با حوصله تر باشد. جراح خوب برای تعویض مفصل زانو به خوبی شما را معاینه کرده و مشکلاتتان را بررسی می کند.ایشان تمامی انتظارات و صحبت های شما را شنیده و پاسخ مناسبی به سوالات شما می دهد. در نهایت می توانید از میزان موفقیت جراحی بعد از عمل سوال بپرسید و ایشان نیز باید صادقانه پاسخگوی شما باشند.

امروزه تمامی پزشکان و جراحان کم و بیش در فضای مجازی فعالیت دارند. از این رو شما می توانید تحقیق مختصر و یا گسترده ای در فضای مجازی و شبکه های آن داشته باشید. کامنت و یا نظراتی که درباره جراح در صفحه شخصی ایشان وجود دارد نشان می دهد که تا چه اندازه از عملکرد ایشان رضایت دارند. همچنین برخی از انجمن و وبلاگ ها هستند که می توان نظرات دیگران را بررسی نمود. البته در چنین شرایطی همیشه افرادی هستند که صحبت هایتبلیغاتی منفی دارند و سعی در تخریب اشخاص و یا حرفه های مختلف می کنند. بدون توجه به عملکرد کلی آن ها دقت کنید که افراد حقیقی چه نظراتی درباره جراح داشته اند و چه میزان رضایت از عملکرد ایشان دارند؟

در مراجعه حضوری که پیش از جراحی دارید می توانید با مراجعین در مطب یا کلینیک صحبت کنید.از ایشان بخواهید که شرایط قبل از عمل و وضعیت فعلی خود را برایتان شرح دهد. همچنین در رابطه با نحوه ی جراحی و دوران نقاهت بپرسید. رضایت مراجعین از عمل های جراحی نشان می دهد که پزشک عملکرد قابل توجه و مورد رضایتی دارد و همین مساله کمک می کند که شما بهتر و بیشتر اعتماد کنید و نسبت به انتخابتان مصمم شوید.

انواع راه های ارتباطی با دکتر بهنام نصیری

تعویض مفصل زانو امروزه خیلی شایع شده ودر اکثر مواقع موفقیت آمیز بوده، زیرا در این روش مفصل آسیب دیده را برداشته و مفصل مصنوعی را جایگزین می کنند. شایان ذکر است که مفصل مصنوعی تا٢٠سال برای فرد مفید واقع می شود. که البته میزان عمر مفید و دریافت بهترین نتیجه از این جراحی به مهارت پزشک شما بستگی دارد. به همین علت توصیه می کنیم به بهترین دکتر برای تعویض مفصل زانو مراجعه کنید.

آدرس مطب های دکتر بهنام نصیری:

آدرس مطب ۱: ایران، تهران، سعادت آباد، بلوار دریا، مطهری شمالی، دی کلینیک ماد، طبقه سوم


آدرس مطب ۲ : ایران، تهران، خیابان دماوند، بین وحیدیه و سبلان، ساختمان پزشکان شهریار، طبقه دوم، واحد ۱۹


مطب ۳: ایران، تهران، خیابان آفریقا، چهارراه جهان کودک، نبش کوچه صانعی، برج امیر پرویز، پلاک ۷۲، طبقه دوم، واحد ۲۳

چنانچه نمی توانید به مطب دکتر مراجعه حضوری داشته باشید، از مشاوره آنلاین دکتر نصیری استفاده کنید. بدون نگرانی از اتلاف وقت و هزینه خود با بهترین دکتر ارتوپد، به طور دقیق و خوب ارتباط بگیرید. برای مشاوره آنلاین با دکتر بهنام نصیری بر روی لینک زیر کلیک کنید:

مشاوره آنلاین دکتر بهنام نصیری

سوالات متداول

در رابطه با تعویض مفصل زانو سوالات متداولی پرسیده می شود که در این قسمت این سوالات را مطرح می کنیم تا شما پاسخ آن را دریافت نمایید و در این زمینه اطلاعات لازم را بدست اورید .

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر بهنام نصیری

جراح و متخصص بیماری های استخوانی مفاصل، آرتروسکوپی، تعویض مفاصل و دیگر بیماری های مرتبط با ستون فقرات و ارتوپدی

12 پاسخ

  1. سلام پدربزرگم می خواهد تعویض مفصل زانو انجام بدهد . آقای دکتر هزینه جراحی تعویض مفصل زانو چقدر است ؟

    1. سلام، هزینه تعویض مفصل زانو با توجه به نوع پروتز و تکنیک های به کار رفته در جراحی متفاوت است . لذا برای کسب اطلاع از هزینه تعویض مفصل زانو به مطب مراجعه نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *