خانه » جراحی زانو

جراحی زانو

جراحی زانو
آنچه می خوانید...

جراحی زانو

اصل اساسی برای انجام هر عمل جراحی این است که نباید با انجام آن، وضعیت بیمار بدتر شود . این اصل آن چنان واضح است که بیان آن ممکن است مضحک به نظر برسد . با این حال، متاسفانه باید اذعان نمود که تعداد قابل توجهی از اعمال جراحی که برای بیماری های ارتوپدی انجام می شوند، به یک یا چند دلیل، بیش از آن چه باعث بهبودی وضعیت شوند، عوارض ایجاد می کنند . بنابراین، انتخاب بیماران برای انجام جراحی، انتخاب مناسب ترین روش جراحی برای هر بیمار، روش ارجح در هر وضعیت، و درمان های پس از عمل جراحی از اهمیت به سزایی برخوردارند و نیاز به مهارت و قضاوت بالینی عالی دارند . بسیاری از جذابیت های رشته ارتوپدی در اینجا قرار دارد . در این مقاله قصد داریم به مطالبی نظیر ذیل بپردازیم .

  • عمل جراحی پروتز زانو
  • تعویض مفصل زانو
  • هزینه تعویض مفصل زانو
  • روش جراحی تعویض مفصل زانو
  • جراحی استئوتومی
  • عوارض جراحی استئوتومی زانو
  • عمل جراحی استئوتومی زانو
  • هزینه عمل استئوتومی
جراحی زانو
جراحی زانو

درمان های جراحی

  • سینووکتومی

سینووکتومی، عمل جراحی برداشتن لایه ی ملتهب پوشاننده مفصل، بدون آسیب به کپسول مفصل می باشد . این روش جراحی ممکن است در بعضی انواع آرتریت مزمن عفونی، و گاهی در مراحل ابتدایی آرتریت روماتوئید ارزشمند باشد . به علت دشواری ایجاد شده در دسترس آناتومیک کامل به مفاصل، این روش، ضرورتا به طور ناکامل انجام می شود اما می تواند با کاهش درد و تورم موضعی، در تخفیف علائم بیمار مفید باشد . شواهد قاطعی مبنی بر حفاظت از غضروف مفصل با این عمل جراحی وجود ندارد، اما برداشتن بخش بزرگی از این بافت گرانولاسیون یا پانوس ممکن است با کاهش تولید آنزیم های پروتئولیتیک فایده ای داشته باشد .

  • استئوتومی

استئوتومی (Osteotomy)، عمل جراحی برای بریدن استخوان یا ایجاد شکستگی جراحی است .

اندیکاسیون ها : اندیکاسیون های عمومی برای انجام استئوتومی عبارتند از:

  1. جهت تصحیح زاویه دار شدن، خم شدن یا چرخش یک استخوان بلند؛
  2. زاویه دار ساختن یک استخوان جهت جبران وضعیت یک مفصل بد قرا گرفته ؛
  3. جهت طویل یا کوتاه ساختن یک استخوان اندام تحتانی برای تصحیح هم اندازه نبودن طول دو اندام تحتانی

همچنین چند مورد ویژه برای انجام استئوتومی در قسمت بالایی استخوان ران وجود دارد:

  1. جهت بهبود ثبات مفصل هیپ با تغییر خط انتقال وزن (استئوتومی ابداکشن)؛
  2. جهت بهبود حمایت از استخوان در موارد نکروز آواسکولر موقتی در اپی فیز استخوان های بلند؛
  3. برای تخفیف درد یک مفصل هیپ دچار استئوآرتریت (استئوتومی توام با جابجایی)

اصل اساسی برای انجام هر عمل جراحی این است که نباید با انجام آن، وضعیت بیمار بدتر شود . این اصل آن چنان واضح است که بیان آن ممکن است مضحک به نظر برسد . دکتر بهنام نصیری جراح ارتوپد خوب در تهران با استفاده از روش های تشخیصی و درمانی مجهز به بررسی بیماری ها می پردازد و از بروز عوارض زیاد جلوگیری می کند . برای مشاوره و تعیین وقت قبلی با شماره های 02188788671 – 02177825556 تماس بگیرید یا به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید .

جراحی استئوتومی

اگر استخوان نسبتا نرم باشد (مثلا در کودکان) به سادگی آن را می توان با یک استئوتوم برید و یا از یک فورسپس برنده ی استخوان برای استخوان های نازک استفاده نمود . قشر محکم استخوان های بلند در بالغین با این روش جدا نمی شود بلکه خرد می گردد، بنابراین اکثر جراحان با ایجاد سوراخ هایی قبل از استفاده از استئوتوم، استخوان را تضعیف می کنند و یا از اره های قوی یا مته های دندان پزشکی با سرعت بالا استفاده می کنند . هنگامی که استخوان جدا گردید و تصحیح انجام شد، قطعات را با استفاده از پلاک، پیچ و پلاک یا میله های داخل مدولای غالبا باید ثابت نمود، به این ترتیب می توان از ثابت سازی خارجی محل جراحی صرف نظر نمود . اگر از روش ثابت سازی داخلی استفاده نشود، می توان قطعات را به وسیله ثابت سازی خارجی بی حرکت نمود و یا با گرفتن آتل یا گچ تا زمان جوش خوردن آنها را در وضعیت مناسب حفظ نمود .

جهت کسب اطلاعات بیشتر به جراح ارتوپد خوب در تهران مراجعه نمایید.

برخی از خدمات دکتر بهنام نصیری :

آرتروز مفصل زانو

آرتروسکوپی زانو

ورم زانو

تعویض مفصل زانو

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر بهنام نصیری

جراح و متخصص بیماری های استخوانی مفاصل، آرتروسکوپی، تعویض مفاصل و دیگر بیماری های مرتبط با ستون فقرات و ارتوپدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *