خانه » درمان تنگی کانال نخاعی

درمان تنگی کانال نخاعی

درمان تنگی کانال نخاعی
آنچه می خوانید...

درمان تنگی کانال نخاعی

در سندرم تنگی کانال نخاعی، ایستادن و راه رفتن بیش از حد معینی باعث بروز در فزاینده، در ناحیه باسن و اندام تحتانی در یک یا دو طرف می شود که بروز این علائم به دلیل فشار بر اعصاب و عروق خونی آنها در کانال نخاعی تنگ شده می باشد .

درمان تنگی کانال نخاعی
درمان تنگی کانال نخاعی

علل تنگی کانال نخاعی

ابعاد کانال نخاعی بین افراد مختلف در ناحیه کمری به شدت متنوع است . سطح مقطع کانال نخاعی نیز در این قسمت متنوع می باشد، گاهی گرد و گاهی تقریبا مثلثی است . بنابراین در برخی افراد، تنگی مادرزادی کانال نخاعی وجود دارد که البته در حالت طبیعی، فضای کافی برای رشته های عصبی دم اسب فراهم می آورد اما محدوده ی اطمینان اندکی دارد و با ایجاد آسیب های ثانویه مانند تشکیل استئوفیت در مفاصل بین مهره ای خلفی یا بیرون زدگی دیسک بین مهره ای، فعالیت طبیعی رشته های عصبی به دلیل تحت فشار قرار گرفتن رشته های عصبی و عروق خونی آنها مختل می شود . تحت فشار قرار گرفتن رشته های عصبی دم اسب تا حدودی به نظر می رسد انتخابی باشد زیرا رشته های عصبی که در قسمت های جانبی و تنگ تر کانال مثلثی شکل قرار دارند، بیشتر تحت فشار قرار می گیرند . تا مدت زیادی، اختلال عملکرد عصبی به صورت متناوب وجود دارد و به سرعت با نشستن بیمار، اختلال برطرف می شود .

تشخیص تنگی کانال نخاعی

سندرم تنگی کانال نخاعی شباهت سطحی با لنگش متناوب به دلیل بیماری عروقی اندام تحتانی دارد . با این حال نباید این دو بیماری را با هم اشتباه نمود، زیرا درد اندام تحتانی در تنگی کانال نخاعی برخلاف بیماری عروقی، نه تنها با راه رفتن بلکه با ایستادن نیز بروز می کند و تنها با نشستن یا فلکشن ستون فقرات تخفیف می یابد . به علاوه، در معاینه سیستم عروقی، هیچ اختلالی دیده نمی شود .

دکتر بهنام نصیری جراح ارتوپد خوب در تهران با استفاده از روش های تشخیصی و درمانی مجهز به بررسی بیماری ها می پردازد و از بروز عوارض زیاد جلوگیری می کند . برای مشاوره و تعیین وقت قبلی با شماره های 02188788671 – 02177825556 تماس بگیرید یا به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید .

درمان تنگی کانال نخاعی

علائم خفیف را نمی توان با تغییرات مناسب در فعالیت های بیمار کنترل نمود، مثلا استفاده ا زدو چرخه به جای راه رفتن، و اجتناب از ایستادن طولانی مدت . در موارد کاملا تثبیت شده که علائم شدید و غیر قابل می باشد، باید با انجام عمل جراحی، استئوفیت ها برداشته شوند و قسمت های جانبی کانال نخاعی در سطح دچار تنگی بزرگ تر گردند . انجام عمل جراحی کاهش فشار بر طناب نخاعی ممکن است در چند سطح کانال نخاعی ضروری باشد که با توجه به تصویربرداری مناسب، باید براساس میزان تنگی در طول کانال نخاعی انجام شود .

جهت کسب اطلاعات بیشتر به جراح ارتوپد خوب در تهران مراجعه نمایید.

برخی از خدمات دکتر بهنام نصیری:

آرتروسکوپی زانو

جراحی زانو

تعویض مفصل شانه

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر بهنام نصیری

جراح و متخصص بیماری های استخوانی مفاصل، آرتروسکوپی، تعویض مفاصل و دیگر بیماری های مرتبط با ستون فقرات و ارتوپدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *