خانه » بهترین دکتر درمان آرتروز زانو + نمونه کارها

بهترین دکتر درمان آرتروز زانو + نمونه کارها

آرتروز زانو
آنچه می خوانید...

آرتروز زانو زمانی اتفاق می‌افتد که غضروف مفصل زانو شکسته می‌شود و استخوان‌ها را قادر می‌سازد تا به هم ساییده شوند.  اصطکاک باعث می شود زانوهای شما درد گرفته، سفت و گاهی متورم شوند. حتما می دانید که آرتروز زانو قابل درمان نیست، اما درمان های زیادی برای کاهش سرعت پیشرفت آن و کاهش علائم وجود دارد. ضمنا جراحی یک گزینه برای اشکال شدیدتر آرتروز است. برای انجام جراحی و یا درمان آرتروز زانو نیاز به بهترین جراح ارتوپد خواهید داشت انتخاب بهترین دکتر درمان آرتروز زانو نیاز به راهنمای مناسب دارد در این مطلب سعی داریم تا اطلاعاتی مفید برای انتخابی دقیق تر ارائه نماییم تا با بررسی موارد یاد شده بتوانید پیش از هرگونه اقدامی انتخابی مناسب و هوشمندانه داشته باشید.

آرتروز زانو

آرتروز زانو چقدر شایع است؟

 آرتروز زانو بسیار شایع است.  تقریباً 46 درصد از افراد در طول زندگی خود به آن مبتلا می شوند.

 آرتروز زانو چه کسانی را مبتلا می کند؟

 زنان بیشتر از مردان به آرتروز زانو مبتلا می شوند.  اکثر افراد پس از 40 سالگی به این عارضه مبتلا می شوند. اما عوامل دیگری مانند آسیب یا سابقه ژنتیکی می توانند باعث بروز زودتر آن شوند.

 زانو درد شایع ترین علامت آرتروز در زانو است که آهسته دویدن، تند دویدن، بالا رفتن از پله ها را برای شما دردناک می کند.  همچنین می تواند باعث شود زانوهای شما سفت یا متورم شوند.  با گذشت زمان، آرتروز زانو می تواند شکل مفصل زانو را تغییر دهد و باعث شود که مفصل شما ناپایدار یا لرزان باشد.

 علائم و علل آرتروز زانو چیست؟

 استئوآرتریت یا آرتروز زانو زمانی اتفاق می افتد که غضروف مفصل زانوی شما فرسوده یا آسیب دیده باشد.  غضروف مفصلی بافت سختی در انتهای استخوان‌های شماست که به شما امکان خم شدن و حرکت را می‌ دهد.  غضروف منیسک، فشار روی زانو را بر طرف می کند.

 غضروف شما مانند ضربه گیر ماشین شما است که از ماشین شما در برابر ضربه و تکان محافظت می کند. اگر بیشتر از جاده های ناهموار رانندگی کنید، ضربه گیر های شما به سرعت فرسوده می شوند و اگر در خیابان های هموار رانندگی کنید، ضربه گیر های شما بیشتر دوام می آورند.

در شرایط ذیل امکان بروز آرتروز بیشتر است:

  •  شما اضافه وزن دارید، یعنی اگر شاخص توده بدنی (BMI) شما 30 یا بیشتر باشد، احتمال ابتلا به آرتروز در زانو هفت برابر بیشتر از افرادی است که BMI کمتری دارند.
  •  زانوی شما آسیب دیده یا قبلا دچار آسیب زانو شده اید.
  •  شما اغلب در محل کار یا ورزش به زانو خود فشار وارد می کنید.
  •  شما سابقه ژنتیکی عارضه آرتروز زانو دارید.
  •  استخوان ها یا مفاصل کج دارید، مانند زانوهای ضربه خورده.

نشانه های آرتروز در زانو چیست؟

 درد شایع ترین علامت آرتروز مفصل زانو است.  ممکن است وقتی زانو را حرکت می‌دهید یا حتی در حالتی که ساکت می‌نشینید، درد داشته باشد.  علائم دیگر عبارتند از:

  •  زانوی شما سفت می شود، به خصوص زمانی که برای اولین بار بلند می شوید یا زمانی که برای مدت طولانی نشسته اید.
  •  زانوی شما متورم یا پف کرده به نظر می رسد.
  •  هنگامی که زانوی خود را حرکت می‌دهید، صدای ترک خوردن یا ساییدن می‌شنوید.
  •  احساس می‌کنید زانوی شما می‌لرزد، گویی می‌تواند خمیده شود یا «بیرون بزند».
  •  ممکن است زانوی شما قفل شود یا احساس کنید که گیر کرده است.

 آرتروز زانو چگونه تشخیص داده می شود؟

 تشخیص این عارضه توسط بهترین جراح تعویض مفصل زانو انجام می شود ، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما یک معاینه فیزیکی انجام می دهد و در مورد سابقه پزشکی شما می پرسد.  معاینه فیزیکی ممکن است شامل بررسی هایی برای دیدن موارد زیر باشد:

 اگر ناحیه مفصل زانو شما قرمز یا دردناک است.

 اگر نشانه ای وجود دارد که زانوی شما آسیب دیده است.

 چقدر می توانید زانوی خود را حرکت دهید.  به این محدوده حرکتی شما می گویند.

 اگر احساس می‌کنید زانوی شما شل شده است، که می‌تواند به این معنی باشد که مفصل شما ثابت نیست.

 نحوه راه رفتن شما، در صورت داشتن مشکلات راه رفتن که روی زانوی شما تأثیر می گذارد.  مشکل راه رفتن زمانی است که شما به طور معمول راه نمی روید.

 ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی از چه آزمایش هایی برای تشخیص این بیماری استفاده می کنند؟

  •  اشعه ایکس.
  •  تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI).
  •  آزمایشات خون
  •  آسپیراسیون مفصل (آرتروسنتز).
  •  مدیریت و درمان

 چگونه آرتروز زانو را درمان می کنید؟

 درمان ممکن است شامل درمان های غیر جراحی، تزریق و جراحی باشد.  به طور معمول، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی قبل از توصیه به جراحی، درمان های غیرجراحی را امتحان می کنند.

 درمان های غیر جراحی عبارتند از:

  •  استفاده از داروهای مسکن.
  •  انجام فیزیوتراپی
  •  حفظ وزن سالم.
  •  استفاده از زانوبند.
  •  استفاده از ارتزهایی مانند کفی یا کفش مخصوص.
  •  تزریق کورتیزون (استروئید).

 درمان های جراحی عبارتند از:

  •  پیوند غضروف، غضروف سالم برای پر کردن در غضروف شما استفاده می شود.
  •  استئوتومی زانو.
  •  تعویض مفصل زانو
  •  تعویض کامل مفصل زانو

 پزشکان متخصص ارتوپد در هنگام توصیه به جراحی چه عواملی را در نظر می گیرند؟

 بهترین جراح ارتوپد تهران شما ممکن است جراحی را توصیه کند اگر:

 علائم شما پس از درمان های غیر جراحی مانند دارو درمانی و فیزیوتراپی بهتر نمی شود.

 علائم شما بر کیفیت زندگی شما تأثیر می گذارد.

 آزمایشات نشان می دهد که مفصل زانو شما شروع به از هم پاشیدگی کرده است.

 چگونه از آرتروز زانو پیشگیری کنم؟

 در حالی که همیشه نمی توانید از آرتروز زانو جلوگیری کنید، اقداماتی وجود دارد که می توانید برای پیشگیری از آتروز و کاهش خطر ابتلا به آن انجام دهید:

  •  وزن سالم خود را حفظ کنید.
  •  استراحت کافی داشته باشید.
  •  اگر می دوید، این کار را روی چمن یا سطوح نرم انجام دهید.
  •  روال تناسب اندام خود را با تمریناتی مانند شنا یا دوچرخه سواری تغییر دهید.
  •  تمرینات قدرتی سبک را به برنامه تناسب اندام خود اضافه کنید.

درمان آرتروز زانو

 متأسفانه، اثرات آرتروز زانو قابل برگشت نیست.  اما درمان و خود مراقبتی می تواند به تسکین علائم شما و کند کردن پیشرفت بیماری شما کمک کند.

 ممکن است همیشه برای کاهش علائم خود به داروهای مسکن نیاز داشته باشید.  در بسیاری از افراد ورزش و فیزیوتراپی برای کاهش علائم آنها بسیار کمک کننده می باشد.  با پزشک متخصص خود در مورد روش هایی که می توانید از ورزش و سایر مراقبت های شخصی برای کنترل و درمان علائم خود استفاده کنید صحبت کنید.

انتخاب بهترین دکتر درمان آرتروز زانو

انتخاب بهترین دکتر برای درمان آرتروز زانو جهت دریافت نتیجه ایده آل و بهبودی کامل بسیار مهم است . از این رو در زمان انتخاب جراح به موارد زیر بیشتر توجه داشته باشید:

داشتن تخصص

برای درمان آرتروز زانو نیاز است که به یک جراح ارتوپد مراجعه نمایید. دکتر مورد نظر باید تخصص مربوط به درمان آرتروز زانو داشته باشد. همچنین تجربه و مهارت های فردی ایشان برای ایجاد طرح درمان مناسب بسیار مهم است.

داشتن مهارت و تجربه

برای درمان آرتروز زانو جراح باید تجربه و مهارت های زیادی در اختیار داشته باشد. برای یافتن دکتری با تجربه، می‌توانید با دوستان و آشنایان خود مشورت کنید و یا به پزشک خانواده خود مراجعه کنید و از او در خصوص پیشنهاد دکتری با تجربه برای درمان آرتروز زانو سوال کنید. در غیر این صورت می توانید از روش هایی مانند تحقیقات مجازی ، جستجو در اینترنت و .. سایر روش ها برای انتخاب جراح کمک بگیرید.

دسترسی آسان به مطب

شما در طول دوره درمان نیاز دارید که دائما به محل مطب مراجعه و ویزیت های لازم را انجام دهید. موقعیت مکانی مطب جراح باید دسترسی ساده و نزدیکی به شما داشته باشد . دکتر باید در محلی باشد که برای شما قابل دسترس باشد و مسیرهای مسدود یا پر ترافیک نداشته باشد. بعد از اینکه جراح را انتخاب کردید می توانید با جستجو در گوگل مپ موقعیت مطب را نسبت به لوکیشن خود بررسی نمایید و فاصله زمانی و مسافت را تخمین بزنید. در این صورت می توانید پیش بینی مناسب تری درباره رفت و آمد به مطب و ویزیت جراح خواهید داشت.

تحلیل نظرات بیماران

قبل از اینکه جراح را انتخاب کنید می توانید درباره ایشان تحقیقات کوچکی داشته باشید، شنیدن تجربیات دیگران که قبلا از خدمات دکتر استفاده کرده‌اند، می‌تواند به شما کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشید. نظرات مراجعین در سایت یا صفحه شخصی پزشک هم بسیار کمک کننده است. همچنین با حضور در مطب پزشک می توانید مراجعین را مورد بررسی قرار دهید و درباره عملکرد جراح و طرح درمانی که برایشان در نظر گرفته است سوالاتی بپرسید. در این مصاحبه می توانید میزان رضایت مندی بیماران از جراح انتخابی را جویا شوید.

هزینه درمان مناسبی داشته باشد

جراحی انتخاب کنید که هزینه منصفانه ای برای درمان و خدماتی که نیاز دارید تعیین نماید. بسته به میزان تحت پوشش بودن بیمه شخص و یا بیمارستان انتخابی، هزینه درمان ممکن است متفاوت باشد، لذا باید توجه داشت که هزینه درمان معقولانه و نسبت به عملکرد جراح منصفانه باشد.

در کل، برای انتخاب دکتر مناسب برای درمان آرتروز زانو، باید توجه شود که او تخصص لازم، تجربه کافی و محل مطب مناسب را داشته باشد و همچنین هزینه درمان قابل پرداخت باشد.

اشتراک گذاری مطلب:

دکتر بهنام نصیری

جراح و متخصص بیماری های استخوانی مفاصل، آرتروسکوپی، تعویض مفاصل و دیگر بیماری های مرتبط با ستون فقرات و ارتوپدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *